Erhverv
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980

Jordvarme

Et jordvarmeanlæg fra Klimadan kan dække hele dit projekts varmebehov. På den måde kan du undgå brugen af olie og derved blive uafhængig af de svingende oliepriser.

Fordelene ved brug af jordvarme er mange, og det er derfor ikke underligt, at de vinder mere og mere indpas i store dele af Verden. Jordvarme er desuden både en miljøvenlig og økonomisk god investering.

Jordvarme med lodrette og vandrette jordslanger

Det kan laves med både lodrette og vandrette jordslanger, men man anvender typisk de vandrette, da dette er det billigste alternativ. Dog er dette ikke altid en mulighed, hvorfor man så kan overveje jordvarme med de lodrette (også kaldt en boring).

Ønsker du mere information om produktet?

I menuen her til venstre kan du få mere uddybende information og jordvarme og hvordan det fungerer. Her også samlet videoguides såvel som referencer fra organisationer der allerede har udnyttet mulighederne med denne bæredygtige energiform.

Kom hurtigt i gang!

I menuen til venstre er det muligt at bestille et gratis besøg eller tilbud. Vi sidder klar til at hjælpe dig i gang med en investering, der vil spare dig mange penge på varmeregningen.

Kontakt os i dag og hør om de spændende muligheder med jordvarme. Vi har også jordvarme til private.