Landbrug
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980

Gyllekøling

Indenfor svineproduktion har Klimadan mange års erfaring i forbindelse med varmegenvinding i form af gyllekøl. Vi gør det muligt for dig, at udnytte den varme, der produceres ved gyllekøling. Ved at nedlægge slanger i gyllekanalerne kan vi optage overskudsvarmen fra gyllen og bruge den til opvarmning. Det giver så meget billig varme, at tilbagebetalingstiden på en sådan løsning ofte kun er 2-5 år.

Udover økonomiske besparelser giver gyllekøling også en miljømæssig gevinst, idet det nedsætter ammoniakfordampningen, og herved forbedrer klimaet i svinestalden. Skal du udvide din besætning, så er gyllekøling desuden virkelig noget, som kan være medvirkende til at hjælpe en ansøgning igennem. 

Læs mere i vores brochure om Gyllekøling

eller se videoen om Søren Andersens erfaring med et gyllekølingsanlæg fra Klimadan øverst på siden.

 

Få et gratis og uforpligtende energitjek af din stald - udfyld nedenstående skema:

Felter med * skal udfyldes
Hvilken løsning er du interesseret i?Skriv her hvis du har supplerende oplysninger

Medlem af DPA

Klimadan er medlem af Danish Pig Academy (DPA) som er et samarbejde mellem uafhængige danske virksomheder inden for udstyr og service til svineproduktion. DPA er et samlingspunkt for både internationale og danske svineproducenter samt andre interesserede personer, grupper, institutioner og organisationer inden for svineproduktion. Læs mere om Danish Pig Academy her.

Thermia MEGA serien

MEGA varmepumperne fra Thermia er et rigtigt godt bud på varmepumper til gyllekøling. Ring og hør mere på tlf.: 96277070 eller læs mere om MEGA varmepumperne her.

MILJØKIT - ny styring

Miljøstyrelsens Teknologiliste er blevet opdateret, så gyllekøling - ud over reduktion af ammoniak fordampning -  nu også er godkendt til lugtreduktion. 

Klimadan har lanceret en ny styring til gyllekølingsanlæg, som også kan reducere lugten i svinestalde. En mindre investering kan betyde, at du kan reducere lugt i svinestaldene og hjælpe til at opnå miljøtilladelse.

Vil du høre mere, så ring til Ole tlf. 23402823 eller Søren tlf. 30380203.

Du kan også her læse vores pressemeddelelse om Miljøkit.