Om Klimadan
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980

Det siger vores kunder

Lars Lilholt, Silkeborg

For to år siden fik Lars Lilholt installeret et jordvarmeanlæg fra Klimadan. Og det har han ikke fortrudt. Det fungerer perfekt, han sparer penge, og passer samtidigt på miljøet.

- Og så fungerer jordvarmeanlægget bare helt af sig selv. Det er langt nemmere end for dem der vælger f.eks. pillefyr. Der er heller ikke problemer med at anlægget ikke kan levere varme nok.

Lars Lilholt, sparer - som vi oplever det hos mange andre - 75% på varmeudgifterne, og anlægget har en tilbagebetalingstid på 6 år.

Hør hvad han siger her:

 

 

Poul Erik Vestergaard, Hogager

Vi fik installeret en varmepumpe til opvarmning af stuehuset fra Klimadan. Anlægget har kørt til min fulde tilfredshed uden nævneværdige problemer lige siden.

Ole Sandgrav, Lemvig

Vi fik installeret gyllekølingsanlæg, der køler med 1.600 m. gylleslanger. Varmen anvendes til opvarmning af stalde og stuehus, og fungerer rigtig godt - selvfølgelig bruger det noget strøm, men det er meget billigere end at fyre med olie.

Diana Lys, Højslev

Vi har fået monteret 6 stk. varmepumper fra Klimadan. Anlægget køler på vores lysstøberi og varmen bliver brugt i produktionen. Udover den gode økonomi, er det en miljørigtig løsning.

Danfoss Silkeborg

Med seks varmepumper koblet på fabrikkens kølevandssystem har Danfoss Silkeborg sparet knap en halv mio. kroner - eller knap 100.000 kubikmeter naturgas - det første år.
Læs hele casen her.

Naturvidenskabernes Hus

Bedre end forventet. Alternative energiformer var et must, da Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro blev opført. Valget faldt på en jordvarmepumpe fra Klimadan (tidligere KH nordtherm).
Læs hele casen her.

ComBigaS

Klimadan (tidligere KH nordtherm) har deltaget aktivt med sin store viden om varmegenindvinding og projektering af varmeanlæg, men har samtdigt deltaget med konstruktive forslag på områder, som ikke direkte vedrørte deres arbejdsområde.
Læs hele casen her.