Om Klimadan
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980

Historie

Klimadan blev, under navnet KH nordtherm, stiftet i 1980 som følge af, at oliekrisen havde sat godt gang i udviklingen indenfor effektive varmepumper til jordvarmeanlæg. Teknologien gav mulighed for at udnytte overskudsvarmen i landbrugets dyrestalde, og under sloganet "lad dyrene opvarme stuehuset" blev der for alvor sat skub i forretningen.

Op gennem 80'erne og 90'erne vandt det daværende KH nordtherms løsninger stor respekt på baggrund af virksomhedens udvikling af egenproducerede varmepumper, som primært blev anvendt til energiløsninger i landbruget.

Klimadan og KH nordtherm

I sommeren 2007 blev KH nordtherm opkøbt af Danfoss, men som følge af deres nye strategi (Core & Clear) valgte Danfoss at sælge virksomheden fra igen i 2010. Denne gang under navnene Klimadan og KH nordtherm. I Klimadan var forretningen koncentreret omkring forhandlernetværket, mens KH nordtherm henvendte sig til forbrugerne.

Ny strategi - nyt navn - samme værdier

1. november 2012 blev der implementeret en ny strategi, nemlig GREEN IMPACT. På baggrund af denne strategi har ledelsen, i samarbejde med bestyrelsen, bestemt, at virksomheden fremover udelukkende skal drives under brandet Klimadan. 

Brug for grøn finansiering?
Brug for grøn finansiering?

Har du brug for et energilån så dine drømme om en vedvarende energiløsning kan spire? Klimadan tilbyder attraktive energilån uden krav om sikkerhed. Beregn din ydelse her...

Læs mere
Beregn din besparelse her og nu
Beregn din besparelse her og nu

En varmepumpe fra Klimadan er hurtigt tjent ind, selvom det koster noget at etablere. Samtidig sparer du miljøet for en stor mængde CO2 - det kalder vi en win-win situation. Beregn her...

Læs mere
Klimadan overfører naturens energi til din bolig
Klimadan overfører naturens energi til din bolig

Med vores løsninger vil du være i stand til at udnytte den energi, der  produceres i naturen gennem solen. Energien er gratis, så hvorfor ikke udnytte den?

Læs mere