Om Klimadan
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980

Historie

Klimadan blev, under navnet KH nordtherm, stiftet i 1980 som følge af, at oliekrisen havde sat godt gang i udviklingen indenfor effektive varmepumper til jordvarmeanlæg. Teknologien gav mulighed for at udnytte overskudsvarmen i landbrugets dyrestalde, og under sloganet "lad dyrene opvarme stuehuset" blev der for alvor sat skub i forretningen.

Op gennem 80'erne og 90'erne vandt det daværende KH nordtherms løsninger stor respekt på baggrund af virksomhedens udvikling af egenproducerede varmepumper, som primært blev anvendt til energiløsninger i landbruget.

Klimadan og KH nordtherm

I sommeren 2007 blev KH nordtherm opkøbt af Danfoss, men som følge af deres nye strategi (Core & Clear) valgte Danfoss at sælge virksomheden fra igen i 2010. Denne gang under navnene Klimadan og KH nordtherm. I Klimadan var forretningen koncentreret omkring forhandlernetværket, mens KH nordtherm henvendte sig til forbrugerne.

Ny strategi - nyt navn - samme værdier

1. november 2012 blev der implementeret en ny strategi, nemlig GREEN IMPACT. På baggrund af denne strategi har ledelsen, i samarbejde med bestyrelsen, bestemt, at virksomheden fremover udelukkende skal drives under brandet Klimadan.