Om Klimadan
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980

Kvalitet

Kvaliteten er altid i højsædet hos Klimadan. Vi vil ikke gå på kompromis på dette område, hvilket afspejler sig i alt hvad vi foretager os. Kodeordene i vores kvalitetskoncept er information, driftsikkerhed, funktionalitet og fleksibilitet. Vi arbejder konstant på at forbedre kvaliteten i alle virksomhedens processer for at kunne tilbyde dig den bedst mulige løsning.

Da information til forbrugeren er en stor del af vores kvalitetsopfattelse har vi et omfattende informationsmateriale, der sikrer, at alle aspekter ved vores anlæg og løsninger er beskrevet. Du kan eksempelvis finde oplysninger omkring nedgravning af jordslanger, eller beregningsmodeller, som tegner et præcist billede af økonomien ved vores anlæg.

Vi har desuden valgt at tilslutte os reglerne for, og blive medlem af, Varmepumpeordningen og Kølebranchens Miljøordning, VarmePumpeFabrikantforeningen (VPF), KSO ordningen samt ISO 9001. Vi repræsenterer VPF i Energistyrelsens Netværk for Energirenovering.

Vi er medlem af brancheportalerne Energy Supply og Building Supply der er målrettet energisektoren i Danmark.

Fremtiden er VORES problem
Fremtiden er VORES problem

Tænker du også sådan, så få dig en vedvarende energiløsning. Hos Klimadan leverer vi vedvarende energiløsninger, det er sådan vi tænker på miljøet.

Læs mere
Klimadan overfører naturens energi til din bolig
Klimadan overfører naturens energi til din bolig

Med vores løsninger vil du være i stand til at udnytte den energi, der  produceres i naturen gennem solen. Energien er gratis, så hvorfor ikke udnytte den?

Læs mere
Danish Pig Academy
Danish Pig Academy

Klimadan er medlem af Danish Pig Academy, som er en sammenslutning af leverandører til moderne og professionel svineproduktion, for både internationale og danske griseproducenter.

Læs mere