Om Klimadan
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980
<< Tilbage til oversigt

Innovativt styringssystem indstillet til Ingeniørens Produktprisen

18 oktober 2012, Innovativt styringssystem indstillet til Ingeniørens Produktprisen

Tilmeldingsfristen for at opstille i konkurrencen om den fornemme titel er netop udløbet, og Klimadan er med i kapløbet med deres nye EMC 400, et styringssystem, som på intelligent vis formår at få forskellige energikilder til at tale sammen. På den måde opnås hele tiden den højeste virkning, og man sikrer sig dermed, at man får mest muligt ud af sine energikilder.

Desuden er den gjort kompatibel med alle varmepumper, nye som gamle, hvilket gør, at alle varmepumpeejere har mulighed for at få glæde af produktet, som ligeledes giver mulighed for at lagre overskydende energi. Alt i alt regner man med, at man kan forbedre systemvirkningsgraden med hele 35 % i forhold til huse med varmepumper. Hvis man ser i forhold til huse med eksempelvis oliefyr er forøgelsen helt oppe på svimlende 75 % - Det er da til at tage og føle på! Se mere her.

Den ser ikke ud af meget, men med sit innovative design er den oplagt som kandidat til den eftertragtede pris. En pris, som tidligere er vundet af store, internationalt anerkendte virksomheder som fx Bang & Olufsen og Coloplast.
Produktprisen 2012 uddeles den 7. november i København, hvor der vil være mange spændende indslag i løbet af hele dagen. Du kan læse meget mere om dagsprogrammet for denne dag ved at klikke her.

Hvis du er interesseret i at se hvorfor Klimadan mener, at netop deres EMC 400 skal vinde den prestigefulde konkurrence kan du se indstillingen af produktet her.

Konkurrencen er hård, med mange gode bud på en vinder, men i Klimadan håber man selvfølgelig på, at det bliver EMC 400 der løber af med titlen anno 2012. God vind til alle skal der imidlertid lyde herfra - God kamp!

 

<< Tilbage til oversigt

Ring på tlf. 9627 7070

og hør hvordan du kan spare penge og samtidig skåne miljøet med en varmepumpe.

Beregne din besparelse 

ved skift til en luft til vand varmepumpe

ved skift til et jordvarmeanlæg