Om Klimadan
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980
<< Tilbage til oversigt

Klimadan og Carrier i samarbejde omkring store varmepumper

16 juni 2016, Klimadan og Carrier i samarbejde omkring store varmepumper

Hos Klimadan er vi meget glade for at kunne præsentere Carrier varmepumpeløsninger på det danske marked.

Varmepumperne egner sig perfekt til store energiløsninger, som f.eks. i erhvervslivet, institutioner og offentlige bygninger til både procesvarme, varme- og køleløsninger.

                                                    

På billedet ses fra venstre: Kristian Henningsson og Ib Hagsten fra Carrier samt Mikael Schrøder og Søren Norman Andersen fra Klimadan A/S.

”Der er tale om en udvidelse og forstærkning af den ’tunge del’ af produktsortimentet”, fortæller adm. direktør i Klimadan A/S, Søren Norman Andersen, og fortsætter: ”Carrier er en global virksomhed, og er markedsleder indenfor varmepumpe- og køleløsningsteknologi. Sammen med Carrier får Klimadan adgang til produkter og viden som er blandt de absolut førende i verden.”

Carrier er i gang med at indfase et nyt produktprogram, som indeholder de nye HFO kølemidler der har et GWP (Global Warming Potential) på omkring 0, og som er på niveau med de naturlige kølemidler som f.eks. CO2 og ammoniak. HFO løsninger kan tilmed levere temperaturer på 85 grader, og det er højere end de HFC kølemidler som benyttes i mange installationer dag.

”Vi kan nu tilbyde markedet store varmepumper med bl.a. HFO kølemidler, med bedre ydelse og med de nye grønne kølemidler uden CO2 belastning for miljøet” udtaler Søren Norman Andersen.

Derfor faldt Carriers valg på Klimadan som samarbejdspartner

Carrier har fulgt udviklingen i det danske marked omkring varmepumper, og med den forstærkede interesse som nu er omkring de store varmepumpeløsninger i Danmark, var tiden inde til også at forstærke repræsentationen på varmepumpesegmentet.

”I UTC/Carrier er vi meget glade for den nye samarbejdsaftale med Klimadan, hvor Klimadan nu er forhandler af Carrier varmepumpe produkter på det danske marked. Klimadan har et stærkt brand, stor teknisk viden og gode betingelser for at skabe markedsledende varmepumpeløsninger, baseret på Carriers produkter”, udtaler Kristian Henningsson, Managing Director, Carrier Nordics.

Carrier er en del af den verdensomspændende UTC (United Technologies Corporation) koncern, som udvikler og producerer højteknologiske produkter til industrien.

Klimadan A/S repræsenterer fortsat Thermia samt Klimadans egne varmepumpe løsninger, og dækker derfor energieffektive løsninger i mange størrelser og til forskellige segmenter – både til private og til erhvervslivet.

<< Tilbage til oversigt

Ring på tlf. 9627 7070

og hør hvordan du kan spare penge og samtidig skåne miljøet med en varmepumpe.

Beregne din besparelse 

ved skift til en luft til vand varmepumpe

ved skift til et jordvarmeanlæg