Om Klimadan
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980
<< Tilbage til oversigt

Klimadan skal levere grøn energi for millioner til Kina

03 marts 2016, Klimadan skal levere grøn energi for millioner til Kina

Klimadan A/S har fået en stor ordre på gyllekøling til Scandinavian Farm via Klimadans joint venture selskab GreenMaq.

”Et rigtigt godt samarbejde mellem Scandinavian Farm og GreenMaq, har nu ført til, at Klimadan skal levere gyllekølingsanlæg til 7.700 søer og tilhørende 58.000 slagtesvin i Kina. Svinene er fordelt på to gårde, og projektet omfatter bl.a. 48 km køleslanger under gyllen”, fortæller Martin Sønderby, eksportansvarlig hos Klimadan.

Til leveringen hører de nye fuld fleksible frekvensstyrede MEGA og MEGA XL varmepumper fra Thermia. Der bliver 2 km hovedledning fra varmepumperne til optagsslangerne, og anlægget indeholder komplette sikkerheds- og overvågningssystemer, så det kan monitoreres fra GreenMaq i Kuala Lumpur eller Ikast i Danmark. Som noget nyt indeholder løsningen også køling til ornesektionerne samt til søernes båse i farestaldene.

Når energianlægget er færdiginstalleret og taget i brug, vil svinefarmene være fuldstændig uafhængig af eksterne varmeforsyninger, og det bliver en stor gevinst i et land med høje og svingende energipriser.

Hos Klimadan er der glæde over, at også Kina har fået øje på vores grønne energiløsninger, der er med til at udfase kul og olie, som ellers har været traditionelle energikilder i Kina.

Energianlægget leveres delvist fra Danmark og Malaysia, og projekteres af erfarne fagfolk hos både Klimadan og GreenMaq. Anlægget leveres og installeres henover sommeren.

Læs mere om Klimadan på www.klimadan.dk og GreenMaq på www.greenmaq.com. 

<< Tilbage til oversigt

Ring på tlf. 9627 7070

og hør hvordan du kan spare penge og samtidig skåne miljøet med en varmepumpe.

Beregne din besparelse 

ved skift til en luft til vand varmepumpe

ved skift til et jordvarmeanlæg