Om Klimadan
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980
<< Tilbage til oversigt

Klimadan udstiller på Farmertech

04 januar 2016, Klimadan udstiller på Farmertech

Farmertech er Danmarks nye landbrugsmesse

Innovation, viden og netværk, inden for følgende fire sektorer: husdyrbrug, korn og foderstof, energi, rådgivning samt andre serviceydelser, er i fokus, når dørene åbner til Danmarks nye landbrugsmesse. FarmerTech bliver et nyt interessant mødested for de mange rådgivere, konsulenter og samarbejdspartnere, hvorfra du kan hente råd og viden i dit daglige arbejde.

Et spændende samarbejde med Viking Danmark, SEGES, Agro Business Park og Agro Tech sikrer et højt fagligt niveau og igennem aktiviteter og rådgivning får du konkret viden med hjem til din bedrift. 

På messen vil vi lægge vægt på Klimadans effektive og rentable løsninger til kartoffelkøling, udover, selvfølgelig, vores velrenommerede løsninger til gyllekøling.

Hvis du i dag fyrer med fossilt brændstof (olie, gas, etc.) kan du med fordel søge tilskud gennem den såkaldte ”VE til proces ordning”. Her kan du som landmand søge om tilskud til at konvertere fra opvarmning af dine driftsbygninger med fossilt brændsel til opvarmning med vedvarende energi, eksempelvis med jordvarme og samtidig modtage op til 65 % tilskud fra staten.

Kig ind på vores stand og hør mere om ordningen.

Du kan printe gratis adgangsbillet til Farmertech her.

 

Klimadan er også specialister i varmepumper/jordvarmeanlæg:

til private

til erhvervslivet

 

<< Tilbage til oversigt

Ring på tlf. 9627 7070

og hør hvordan du kan spare penge og samtidig skåne miljøet med en varmepumpe.

Beregne din besparelse 

ved skift til en luft til vand varmepumpe

ved skift til et jordvarmeanlæg