Om Klimadan
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980
<< Tilbage til oversigt

Ny varmepumpe fra Thermia

28 januar 2013, Ny varmepumpe fra Thermia

Thermia lancerer nu Thermia Diplomat Optimum G3, en ny varmepumpe til hjemmet, som er endnu mere effektiv end sin forgænger, den bedst sælgende G2. På Thermia R&D Centre er der udført test, der viser, at den nye varmepumpe har en årlig effektivitet, som er op til 10 % højere end de nærmeste konkurrenter.

- Vores bedste varmepumpe til hjemmet er nu endnu bedre og giver vores kunder mulighed for at spare endnu flere penge, år efter år. "Vi er på forkant med den teknologiske udvikling, og efter al sandsynlighed er dette markedets bedste varmepumpe til hjemmet lige nu," siger Thermias salgschef, Hans Wreifält.

Den øgede ydelse i Thermia Diplomat Optimum G3 skyldes hovedsagligt den nyudviklede kølekreds. Med en ny type kompressor, nyt kølemiddel og den nyeste generation af varmeveksler er G3 nu mere effektiv end forgængeren.

I denne uge vil der også blive lanceret en ny version af Thermias "Online"-værktøj til ekstern styring og overvågning af varmepumpen via computer, mobiltelefon eller tablet-pc.

I dag er der millioner af hjem, som er udstyret med varmepumper. Varmepumper er et miljøvenligt alternativ til andre varmesystemer og gavner miljøet ved at reducere CO2-udslippet betydeligt. Thermias varmepumper bruger omkostningseffektiv energi fra luften, jorden, søer og grundfjeldet. Da disse energikilder opvarmes af solen, klassificeres varmepumper af EU som vedvarende energikilder.

* Årsvirkningsgraden er et mål, der beskriver, hvor effektivt en varmepumpe fungerer over et helt år, herunder både varme og kolde perioder og varmtvandsproduktion. Den årlige effektivitet er unik for hver installation og skal derfor beregnes separat i hvert enkelt tilfælde.

Læs mere under produkter eller klik her

<< Tilbage til oversigt

Ring på tlf. 9627 7070

og hør hvordan du kan spare penge og samtidig skåne miljøet med en varmepumpe.

Beregne din besparelse 

ved skift til en luft til vand varmepumpe

ved skift til et jordvarmeanlæg