Om Klimadan
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980
<< Tilbage til oversigt

Ny varmepumpe målrettet landbrug

09 juli 2014, Ny varmepumpe målrettet landbrug

Thermia Robust Eco er navnet på nylanceringen, der primært er målrettet mod landbruget. Ud over at være op til 24 % mere effektiv end sin forgænger kan Robust Eco levere en fremløbstemperatur på 65 °C. Den højere fremløbstemperatur gør Robust Eco optimal til anvendelse i f.eks. gyllekølingsanlæg eller i eksisterende stalde, hvor der anvendes olie eller gas til opvarmningsformål. Ved at skifte oliefyret ud med en varmepumpe er der faktisk helt op til 60 % at spare på varmeregningen, samtidig med at der kan opnås op til 65 % i støtte til konverteringen via VE til procespuljen.  

"At varmepumper ikke kan levere en tilstrækkelig høj fremløbstemperatur til varmesystemer i stalde, vil med den nye Robust Eco være noget, der hører fortiden til," siger Niels Nørgaard, markedsansvarlig for landbrug.

Robust Eco kan fås i størrelser fra 22 kW og helt op til 336 kW, ligesom den kan håndtere op til ni separate varme-/kølesystemer og derfor kan tilpasses ethvert behov. Overvågning og support sker via en indbygget webserver eller en app til mobilen.

Læs mere om den Thermia Robust Eco under landbrug her.

<< Tilbage til oversigt

Ring på tlf. 9627 7070

og hør hvordan du kan spare penge og samtidig skåne miljøet med en varmepumpe.

Beregne din besparelse 

ved skift til en luft til vand varmepumpe

ved skift til et jordvarmeanlæg