Om Klimadan
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980
<< Tilbage til oversigt

Ses vi på Agromek 2016?

17 november 2016, Ses vi på Agromek 2016?

Klimadan fra produktion og hele vejen til din nye varme-/køle løsning

Klimadan har over 35 års erfaring med rådgivning, dimensionering, produktion og installation af kundetilpassede varmepumpeløsninger, herunder gyllekølingsanlæg, hvorved ammoniakfordampningen nedsættes markant, og samtidig gør det muligt at genvinde varmen til opvarmning af eksempelvis farestier og smågrisestalde.

Klimadan har også stor erfaring med mælkekøling og staldvarme og har derudover en stor privatkunde afdeling, som sælger varmepumper og jordvarmeanlæg til private.

Er du kartoffelavler, kan du have stor udbytte af et kartoffelkølingsanlæg fra Klimadan. Derved sikrer du læggekartofler en konstant lav temperatur samt optimal opbevaring af spisekartofler.

Klimadan producerer selv varmepumper, og er derudover dansk hoveddistributør af de svenskproducerede varmepumper fra virksomheden Thermia. Klimadan har et landsdækkende servicenetværk af egne teknikere og montører, som derfor er specialister og kender løsningerne ned i mindste detalje.

Så kan du føle dig tryk og koncentrere dig om din produktion.

Koden er korrekt dimensionering, erfaring og fuldt og dedikeret kendskab til produkterne! Det har Klimadan, så derfor byder vi dig velkommen på vores stand til en uforpligtende snak om dit varme-/køle behov.

Klimadan informerer om, og hjælper dig med at bruge, aktuelle tilskudsordninger.

Klimadan er medlem af varmepumpeordningen samt kølebranchens miljøordning, VarmePumpeFabrikantforeningen (VPF) samt KSO ordningen og er ISO 9001 certificeret.

 

<< Tilbage til oversigt

Ring på tlf. 9627 7070

og hør hvordan du kan spare penge og samtidig skåne miljøet med en varmepumpe.

Beregne din besparelse 

ved skift til en luft til vand varmepumpe

ved skift til et jordvarmeanlæg