Om Klimadan
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980
<< Tilbage til oversigt

Vær omhyggelig når du vælger leverandør

18 september 2012, Vær omhyggelig når du vælger leverandør

Det er bestemt ikke lige meget hvem du vælger som leverandør når det drejer sig om køb af varmepumpe, det fremgår tydeligt af en artikel på Energi- og olieforums hjemmeside. I artiklen kan man læse, at mange boligejere, der har haft en forventning om at kunne spare en masse på varmeregningen rent faktisk slet ikke får denne forventning indfriet.

Boligejerne føler ikke, at de har fået den nødvendige vejledning i forhold til at udnytte varmepumpen optimalt. Det er også et problem, at selve dimensioneringen af anlæggene langt fra altid er gjort rigtigt. Netop dimensioneringen er af afgørende betydning hvis man ønsker at opnå en besparelse, der virkelig rykker!

Læs hele artiklen her.

Det er derfor utrolig vigtigt, at man som forbruger undersøger markedet grundigt inden man foretager sit valg af leverandør. Her er eksempelvis KH nordtherm specialister. De har over 30 års erfaring på området, og har installeret et hav af varmepumper. Derfor ved de præcis hvad der skal til for at opnå den bedste løsning for netop din bolig. Du kan læse mere om den service Klimadan tilbyder deres kunder her.

Nu sidder du måske og tænker, at det er lidt uoverskueligt, for hvordan skal jeg kunne vurdere hvem der vil være en god leverandør? Men det findes der rent faktisk en god løsning på. Energitjenesten tilbyder nemlig uvildig og helt gratis rådgivning omkring valg af løsning. Det er også muligt at få foretaget et energitjek, hvor en energivejleder vil komme ud og gennemgå din bolig og familiens energiforbrug. Læs mere her.

Jeg håber du nu føler dig lidt bedre klædt på, så du ikke er bange for at springe ud i at investere i et varmeanlæg. Det er godt for miljøet, og med den rigtige leverandør er det helt sikkert også en god investering rent økonomisk.

Mikkel

<< Tilbage til oversigt

Ring på tlf. 9627 7070

og hør hvordan du kan spare penge og samtidig skåne miljøet med en varmepumpe.

Beregne din besparelse 

ved skift til en luft til vand varmepumpe

ved skift til et jordvarmeanlæg