Om Klimadan
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980
<< Tilbage til oversigt

Vi har fået ny direktør

16 januar 2014, Vi har fået ny direktør

Vi er inde i en god udvikling og har fra 1. januar fået ny direktør, der vil fastholde kursen.

Den kurs vil Klimadans nye administrerende direktør Søren Norman Andersen fastholde. Han har overtaget roret pr. 1. januar 2014 og kommer fra en stilling som administrerende direktør i Genvex A/S.

"Klimadan er en markant spiller i branchen som Danmarks største installatør af varmepumper, og jeg vil gerne fortsætte den positive udvikling, Klimadan har været inde i over en længere periode," siger Søren Norman Andersen, administrerende direktør i Klimadan. Han glæder sig til de nye udfordringer og til at fortsætte det gode samarbejde med virksomhedens kunder og samarbejdspartnere.

Om Klimadan
Klimadan har i mere end 34 år leveret effektive varmepumper til jordvarmeanlæg, der leveres til både private og erhverv. Flere end 7.000 leverede løsninger er det blevet til siden start. Virksomheden giver bl.a. danskerne mulighed for at udnytte den billige jordvarme som alternativ til olie, fastbrændsel eller gas, mens dansk erhvervsliv - særligt landbruget - kan bruge Klimadans varmepumper til bl.a. at udnytte overskudsvarme i gyllekøling, staldvarme, mælkekøling og kartoffelkøling.

<< Tilbage til oversigt

Ring på tlf. 9627 7070

og hør hvordan du kan spare penge og samtidig skåne miljøet med en varmepumpe.

Beregne din besparelse 

ved skift til en luft til vand varmepumpe

ved skift til et jordvarmeanlæg