Privat
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980

Lad solen opvarme din bolig

En luft til vand varmepumpe udnytter varmen i udeluften til at producere varme og varmt vand i huset og kan fungere som eneste varmekilde i boligen. Varmepumpen består af en udedel og en indedel. Udedelen sender udeluften forbi varmepumpen. I indedelen overføres varmen til centralvarmeanlægget, som herefter kan ledes ud i husets radiatorer og/eller gulvvarme, samt producere det varme brugsvand.

Et energianlæg med en luft til vand varmepumpe kræver ikke så meget plads, og hvis du sammenligner med et jordvarmeanlæg slipper du for at få gravet haven op.

Teknikken er meget miljøvenlig, da der ikke anvendes fossile brændstoffer.

Læs mere i vores brochure om luft til vand varmepumper.

Luft til vand varmepumper

En luft til vand varmepumpe fra Klimadan giver både boligopvarmning samt opvarmning af brugsvand.

Hvis du f.eks. udskifter dit oliefyr eller pillefyr med en varmepumpe, kan du spare rigtig mange penge. Du kan regne en cirka besparelse her.

Den økonomiske fordel ved en luft til vand varmepumpe er en smule mindre end ved et jordvarmeanlæg. Til gengæld kræver løsningen ikke nær så meget plads, så hvis du ikke har have nok, eller ikke ønsker din have gravet op, så er luft til vand varmepumpen et godt alternativ. 

Læs fakta om luft til vand varmepumpen i datablad for Thermia iTec 

Thermia varmepumper

Klimadan har nøje udvalgt leverandører og samarbejdspartnere, så vi er sikre på at du får en driftsikker og energieffektiv varmepumpe som passer til vores nordiske klima. Vi har bl.a. arbejdet sammen med Thermia gennem mange år. Thermia har lavet energiløsninger siden 1923, og i de seneste 50 år har Thermia dedikeret alle deres ressourcer og viden på at udvikle og videreudvikle varmepumper. Thermias fokus på geotermisk energi gør dem til førende inden for viden om varmepumpe teknologien.

Læs mere om Thermia varmepumper her.

Så kan du føle dig tryg

Når du køber en luft til vand varmepumpe hos Klimadan får du hele 5 års totalgaranti på varmepumpen, når du tegner et serviceabonnement.

Brug for grøn finansiering?

Vi tilbyder attraktive energilån. Lige nu tilbyder vi et rentefrit lån. Du kan læse mere her.

Bæredygtighed i fokus
Bæredygtighed i fokus

Vi har alle et ansvar for jorden og udviklingen i udledning af CO2. Hos Klimadan ønsker vi aktivt at være med til at reducere udledningen af CO2 gennem salg og levering af miljørigtige VE-løsninger.

Læs mere
Brug for grøn finansiering?
Brug for grøn finansiering?

Har du brug for et energilån så dine drømme om en vedvarende energiløsning kan spire? Klimadan tilbyder attraktive energilån uden krav om sikkerhed. Beregn din ydelse her...

Læs mere
Lars Lilholt valgte jordvarme
Lars Lilholt valgte jordvarme

I foråret 2014 skulle Lars Lilholts gamle oliefyr pensioneres. Valget faldt på et jordvarmeanlæg fra Klimadan A/S - hvorfor og hvordan det er gået siden, kan du se mere om i denne video.

Læs mere