Privat
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980

Søvarme

Søvarme fungerer på samme måde som et jordvarmeanlæg. Her optages varmen bare gennem vandet i stedet for jorden. Dette giver rent faktisk en endnu bedre effektivitet, da temperaturen er højere i vandet.

Selvom anlægget bruger strøm til at omdanne søvarme til energi, er søvarme en miljørigtig opvarmningsform, som giver dig store besparelser på varmeregningen. Desuden er et søvarmeanlæg fra Klimadan i stand til at dække dit hus' fulde varmebehov.

Løsningen skræddersyes, således, at den lige nøjagtig dækker dine behov, uanset hvad du måtte have af ønsker hertil. Prisen på et søvarmeanlæg afhænger meget af forholdene i din bolig. Derfor giver vi dig mulighed for at bestille et gratis og uforpligtende konsulentbesøg, så du kan få svar på, hvad det vil koste dig at skifte til søvarme, og hvor meget du kan spare i forhold til andre opvarmningsformer.

Du vil desuden få besvaret alle dine spørgsmål og modtage professionel vejledning gennem hele forløbet.

Brug for grøn finansiering?

Vi tilbyder p.t attraktive energilån til kun 2,21 % i rente. Du kan læse mere her.

Vi yder den bedste service - med vagtordning
Vi yder den bedste service - med vagtordning

Med Klimadan kan du være sikker på, at hjælpen altid er nær. Tryghed er en hjørnesten i vores koncept!

Læs mere
Beregn din besparelse her og nu
Beregn din besparelse her og nu

En varmepumpe fra Klimadan er hurtigt tjent ind, selvom det koster noget at etablere. Samtidig sparer du miljøet for en stor mængde CO2 - det kalder vi en win-win situation. Beregn her...

Læs mere