Privat
Varmepumper og jordvarme - økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980

Søvarme

Søvarme fungerer på samme måde som et jordvarmeanlæg. Her optages varmen bare gennem vandet i stedet for jorden. Dette giver rent faktisk en endnu bedre effektivitet, da temperaturen er højere i vandet.

Selvom anlægget bruger strøm til at omdanne søvarme til energi, er søvarme en miljørigtig opvarmningsform, som giver dig store besparelser på varmeregningen. Desuden er et søvarmeanlæg fra Klimadan i stand til at dække dit hus' fulde varmebehov.

Løsningen skræddersyes, således, at den lige nøjagtig dækker dine behov, uanset hvad du måtte have af ønsker hertil. Prisen på et søvarmeanlæg afhænger meget af forholdene i din bolig. Derfor giver vi dig mulighed for at bestille et gratis og uforpligtende konsulentbesøg, så du kan få svar på, hvad det vil koste dig at skifte til søvarme, og hvor meget du kan spare i forhold til andre opvarmningsformer.

Du vil desuden få besvaret alle dine spørgsmål og modtage professionel vejledning gennem hele forløbet.

Brug for grøn finansiering?

Vi tilbyder p.t attraktive energilån til 2,45 % i rente. Du kan læse mere her.

Vores løsninger tilpasses 100 % dine behov – Intet er umuligt
Vores løsninger tilpasses 100 % dine behov – Intet er umuligt

Uanset hvilke behov eller ønsker du har, så har Klimadan en løsning for dig.  Som kunde er du det vigtigste for os, og derfor ønsker vi kun det bedste for dig.

Læs mere
Lars Lilholt valgte jordvarme
Lars Lilholt valgte jordvarme

I foråret 2014 skulle Lars Lilholts gamle oliefyr pensioneres. Valget faldt på et jordvarmeanlæg fra Klimadan A/S - hvorfor og hvordan det er gået siden, kan du se mere om i denne video.

Læs mere