Privat
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980

Leverandører

 

Vælg den rigtige leverandør

Bag en god varmepumpeløsning er der en forhandler, der tager det fulde ansvar. Forhandleren skal sikre, at den vurdering der foretages passer til boligens behov: Hvor meget varme og hvor meget varmt vand skal der produceres? Dette kaldes dimensionering. Her er du selv med til at afgøre, hvad det kræver, at varmepumpen leverer den ønskede komfort, samtidig med at du får den bedst mulige driftsøkonomi.

En sådan seriøs og professionel forhandler er Klimadan.

Et varmesystem i balance

En for stor varmepumpe giver højere investeringsomkostninger men muligvis lavere driftsomkostninger. Tilsvarende vil en for lille varmepumpe give lavere investeringsomkostninger men højere driftsomkostninger. En korrekt dimensionering giver en optimal balance mellem investering og driftsomkostninger.

Klimadan sikrer

  • God og sikker installation.
  • Gennemtænkt dimensionering. Anlægget skal tilpasses bygningen og jeres behov - og således yde den bedst mulige driftsøkonomi og komfort.
  • God indregulering – og en klar introduktion til brugeren.
  • Eventuelt det lovpligtige årlige serviceeftersyn.

Vælg dín leverandør med omhu og sørg for, at denne repræsenterer et etableret brand. Naturligvis skal de være veluddannede, professionelle og gode rådgivere. 

Lars Lilholt valgte jordvarme
Lars Lilholt valgte jordvarme

I foråret 2014 skulle Lars Lilholts gamle oliefyr pensioneres. Valget faldt på et jordvarmeanlæg fra Klimadan A/S - hvorfor og hvordan det er gået siden, kan du se mere om i denne video.

Læs mere
Har du spørgsmål
Har du spørgsmål

Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på 9627 7070. Vi har stor ekspertise indenfor området, og vi er kun glade for at kunne hjælpe.

Læs mere