Privat
Økonomiske og miljøvenlige energiløsninger siden 1980

Leverandører

 

Vælg den rigtige leverandør

Bag en god varmepumpeløsning er der en forhandler, der tager det fulde ansvar. Forhandleren skal sikre, at den vurdering der foretages passer til boligens behov: Hvor meget varme og hvor meget varmt vand skal der produceres? Dette kaldes dimensionering. Her er du selv med til at afgøre, hvad det kræver, at varmepumpen leverer den ønskede komfort, samtidig med at du får den bedst mulige driftsøkonomi.

En sådan seriøs og professionel forhandler er Klimadan.

Et varmesystem i balance

En for stor varmepumpe giver højere investeringsomkostninger men muligvis lavere driftsomkostninger. Tilsvarende vil en for lille varmepumpe give lavere investeringsomkostninger men højere driftsomkostninger. En korrekt dimensionering giver en optimal balance mellem investering og driftsomkostninger.

Klimadan sikrer

  • God og sikker installation.
  • Gennemtænkt dimensionering. Anlægget skal tilpasses bygningen og jeres behov - og således yde den bedst mulige driftsøkonomi og komfort.
  • God indregulering – og en klar introduktion til brugeren.
  • Eventuelt det lovpligtige årlige serviceeftersyn.

Vælg dín leverandør med omhu og sørg for, at denne repræsenterer et etableret brand. Naturligvis skal de være veluddannede, professionelle og gode rådgivere. 

Vores løsninger tilpasses 100 % dine behov – Intet er umuligt
Vores løsninger tilpasses 100 % dine behov – Intet er umuligt

Uanset hvilke behov eller ønsker du har, så har Klimadan en løsning for dig.  Som kunde er du det vigtigste for os, og derfor ønsker vi kun det bedste for dig.

Læs mere
Vi yder den bedste service - med vagtordning
Vi yder den bedste service - med vagtordning

Med Klimadan kan du være sikker på, at hjælpen altid er nær. Tryghed er en hjørnesten i vores koncept!

Læs mere
Bæredygtighed i fokus
Bæredygtighed i fokus

Vi har alle et ansvar for jorden og udviklingen i udledning af CO2. Hos Klimadan ønsker vi aktivt at være med til at reducere udledningen af CO2 gennem salg og levering af miljørigtige VE-løsninger.

Læs mere